Incendiu metrou

Ihor Terekhov primarul orașului Harkiv din nord-estul Ucrainei a declarat că sistemul de metrou al orașului va relua operațiunile marți după ce luni de zile a servit drept adăpost pentru cetățenii care încercau să scape de bombardamentele rusești. Probleme la metrou pe Magistrala 2.


Parcul Carol In 1930 Vedere Spre Palatul Artelor Devenit In Perioada Interbelică Muzeul Militar Afectat De Un Incendiu și De Bucharest Carole Google Search

Este posibil să existe.

. Incendiu violent- două familii pe drumuri. Update ora 1300. 4 Sector 5 a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 2 care s-a propagat pe fațada blocului până la.

Călătorii evacuați prin tunel Trafic rutier închis pe Magheru și Lascăr Catargiu Cauza probabilă a incendiului VIDEO Șefa Russia Today. Suprafața afectată de incendiu este de 750 de mp. Consilier local al Sectorul 5 Alexandru Dimitriu a transmis unele informații cu privire la situația incendiului.

Orlando Șchiopu comandantul intervenției de la metrou a declarat că incendiul cu flacără s-a manifestat la o cutie cu conductori. Un tren de metrou este blocat marți dimineața între stațiile Universitate și Piața Romană după ce ar fi izbucnit un incendiu. Incendiul a izbucnit în această după amiază în zona centrala a Capitalei.

Incendiu în centrul vechi din București. Șoferul a coborât să-l stingă moment în care a fost lovit de șoferul unui camion care nu a frânat la timp notează aradonro În urma impactului șoferul coborât din mașină a murit. Un bloc termoizolat a luat foc iar propagarea incendiului este cauzată cel mai probabil de materialele ieftine folosite.

Echipajele ISUBIF sunt prezente în zona Piață Română. A fost activat Planul roșu de intervenție. Şeful DSU Raed Arafat a precizat că au fost evacuate 172.

Incendiu la un tren la Piața Romană. Cine studiază în Occident merge direct în iad Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea. Conform primelor informații clădirea ce a fost afectată de flăcări are un pot de lemn motiv pentru care flăcările se extind rapid.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac la kilometrul 541 în orașul Arad județul Arad o mașină a luat foc în mers. Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani care a fost dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu ţigări. ISU a activat planul roșu.

Incendiu violent într-un bloc din Braşov.


Pin On Site


La Piața Rosetti In A Doua Jumătate A Anilor 30 Blocul Modernist Din Stanga Este Astăzi Ceva Mai Gri La Parterul Clădir Bucharest Bucharest Romania Romania


Bloc Incendiu Londra Landmarks Times Square Romania


Hipodromul Băneasa 1943 Dolores Park Park Travel


Bucuresti B Dul Take Ionescu Interbelic History Of Romania Bucharest Romania Bucharest


Pin On Bucuresti Bucarest Bucharest Bucuresci


Pin On Stiri


Photo Historia La Pas Prin Orasul Romanesc Al Anilor Romania People Bucharest Bucharest Romania


Pin On Interbelic Bucuresti


Pin On știri Social

Comments

Popular posts from this blog

masalah pengangguran di malaysia

agensi di bawah kdn

cara pasang bendera malaysia dan negeri